Nick:Sunarisiona
Lvl:122 (póki co)
Klasa:Ninja Dagger
EQ: Szmaragd +9, strumyki +9, skrzde³ka +9 i inne ,ma³y abs na woja w tarczy + abs w kolczykach na ninje
Poprzednie Gildie: Oj rany, dochodzi³am do tak wielu gildii ¿e trudno zliczyæ, ale ¿adna mnie nie usatysfakcjonowa³a
Dlaczego nasza gildia: Mam tu niektórych znajomych, szukam gildii w której mog³abym, "zagrzaæ miejsce na d³u¿ej" ,(sadz±c o opowie¶ciach znajomych)fajni ludzie ,wysoko postawiona i bardzo ceniona gildia ,a prócz tego podobna du¿a ilo¶æ wojen (czyli brak rutyny ,której nie lubiê)
Co¶ o sobie :Jestem z natury ¿ywio³ow± osóbk±, która kocha siê ¶miaæ i roz¶mieszaæ innych. Mam wiele zainteresowañ i nie lubiê rutyny,preferuje bardziej dynamiczny styl ¿ycia .Wyznaje zasadê : jeste¶ kulturalny w stosunku do mnie, ja siê odwdziêczê tym samym.Ortografiê i ojczysty jêzyk polski znam wiêc nie widzê problemu
Liczê na pozytywny wynik rozpatrzenia mojego podania
Po pierwsze nowa Pani w gildii, a kobiet jak najwiêcej ! Po drugie znasz ludzi od nas, kolejny plus
Jestem za tylko liczê na szybkie zrobienie abs na przynajmniej dwie klasy pod naszymi skrzyd³ami ochronnymi
: ) Witamy